XL-Hair

 

Er zijn verschillende vormen van haaruitval, ook wel alopecia genaamd. “Alopecia androgenetica” (mannelijke kaalheid) en “alopecia areata” (een genetische vorm van alopecia die voornamelijk bij vrouwen en kinderen voorkomt), zijn voorbeelden van alopecia waarbij de haarfollikels niet verlittekend zijn.

XL Hair® is een behandeling tegen haarverlies. Het stopt haaruitval, stimuleert haargroei en activeert de haarfollikel (verlengt de anagene fase en verkort de telogene fase). Het stimuleerd de haarfollikels om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt. XL Hair® biedt mogelijkheden om verschillende vormen van kaalheid en symptomatische haaruitval (alopecia) te behandelen. Haaruitval kan een symptoom van zijn van een huidaandoening of een complementair symptoom zijn van een andere aandoening. Bij zowel Alopecia Androgenetica als Alopecia Areata is XL hair inzetbaar. XL Hair is geschikt voor zowel mannen als vrouwen mits de indicatie goed gesteld wordt.

 

Indicaties XL Hair®

  • Beginnende haaruitval
  • Uitdunnend haar
  • Kale plekken

 

Hoe wordt XL Hair aangebracht?

 

XL Hair wordt aangebracht door middel van ‘microneedling’: dit zijn oppervlakkige injecties in de huid. Door de ‘microneedling’ wordt ook de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid bevorderd. Een slechte doorbloeding is namelijk één van de oorzaken van haaruitval. Door het lokaal voeden en het bevorderen van de doorbloeding worden de haarfollikels gestimuleerd, waardoor haren minder uitvallen en nieuwe haargroei ontstaat.

Ondersteuning van het behandelingsresultaat met ‘Daily Care’ producten
De behandeling met XL-Hair kan geoptimaliseerd worden door producten voor thuisgebruik (AD Daily Care producten)

PRIJZENLIJST

Mannen van € 895,-

voor € 795,-

6 behandelingen

incl. thuisproducten ter waarde van €201,-

Vrouwen van € 1250,-

voor € 995,-

8 behandelingen

(incl. thuisproducten ter waarde van €201,-

Onze Vestiging

Breestraat 39 2311 CH Leiden

Mail Ons

leiden@cliniclaras.nl

Bel Ons

071 542 75 23
06 83 67 10 44

Geef hier uw voorkeursdatum aan
    × Neem contact op