Meitu huidscan (NEW)

Discover the next generation of skin analyse!

MEITU huidscan

Omdat veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en pas in de loop van de tijd zichtbaar worden aan het huidoppervlak, is dit apparaat onmisbaar. Immers, met het menselijke oog zijn deze aandoeningen nauwelijks te diagnosticeren.

Met maar liefst vijf spectrums kan Meitu je helpen alle onderliggende huidproblemen te detecteren.

Huidscan Leiden

Meitu behoort tot de nieuwe generatie huidanalyse-apparaat

 

Dankzij drie 1200 MP-camera’s worden er door dit huidanalyse apparaat in slechts 8 seconden foto’s van de huid gemaakt en op nauwkeurige wijze de huidconditie gemeten.

Voor een minutieuze beoordeling vormen de camera’s een 3D panoramisch beeld van de huid.

INNOVATIEVE HUIDANALYSE

 

Vele huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen. Daar zijn ze (nog) niet zichtbaar. Het goede van de Meitu huidscan is dat deze de onderliggende huidaandoeningen in een zeer vroegtijdig stadium detecteert, waardoor onze huidtherapeuten al met behandelingen kunnen beginnen nog voor de huidaandoening zichtbaar is. Ook huidproblemen die al met het blote oog zichtbaar zijn, worden met de huidscan van Meitu nog beter vastgelegd en gediagnosticeerd. Hierdoor kunnen onze huidtherapeuten de behandeling perfect op ieder probleem aanpassen. Tevens kan er een goede aanbeveling worden gedaan voor te gebruiken huidverzorgingsproducten aan de hand van de diagnoseresultaten.

Huidanalyse Laras Leiden

Prijslijst

Huidanalyse + advies behandeling en producten

€ 0,-

zonder behandeling of aankoop producten bedraag de kosten € 35,-

Onze Vestiging

Breestraat 39 2311 CH Leiden

Mail Ons

leiden@cliniclaras.nl

Bel Ons

071 542 75 23
06 83 67 10 44

Geef hier uw voorkeursdatum aan
    × Neem contact op