Laser Ontharen

 

Laserbehandelingen met de Soprano ICE Platinum en Soprano Titanium(new).

 

Intake gesprek 

 

Voorafgaand aan de laserbehandelingen vindt er een intake gesprek plaats met een van onze huidtherapeuten. Tijdens dit gesprek wordt er samen met u een behandelplan opgesteld, waarbij we kijken naar uw wensen en onze mogelijkheden. De behandelingen worden uitgevoerd door een van onze specialisten met de Soprano ICE Platinum of de Soprano Titanium laser. Welke laser voor u het meest effectief zal zijn is afhankelijk van uw huidtype en haartype. De huidtherapeute zal dit tijdens het intake gesprek beoordelen.

Werking laser ontharen

 

Beide lasers zijn geschikt voor ieder huidtype, zelfs de donkere en zongebruinde huid.  Uit de laser komt een krachtige gebundelde laserstraal die via het pigment geleid wordt naar het haarzakje. In het haarzakje wordt de energie van de laser omgezet in warmte, waardoor het haarzakje vernietigd wordt en er geen nieuwe haar kan groeien. Voor de laserbehandelingen is het pigment wat in het haarzakje zit nodig, ook wel melanine genoemd. De behandelkop van de laser geeft namelijk een energiestraal af die wordt geadsorbeerd door de melanine wat in het haartje zit.  De opname van de energiestraal gaat gepaard met een warmteontwikkeling die ook het haarzakje bereikt. Het haarzakje bereikt uiteindelijk een temperatuur van ongeveer 70 graden, waardoor het haarzakje wordt vernietigd. Hierdoor kan het zakje geen nieuwe haar meer produceren, mits de behandeling plaatsvindt in de juiste haargroeifase. Uit onderzoek is gebleken dat de ontharingsmethode zorgt voor gemiddeld 80-90 % haarreductie.

 

Verschil tussen de Soprano Platinum en de Soprano Titanium laser ontharen

 

De Soprano Titanium heeft 2 verschillende handstukken ten opzichte van de Soprano Platinum met 1 handstuk. De Soprano Platinum heeft een handstuk van 2cmwaarmee alle gebieden behandeld kunnen worden. De Soprano Titanium beschikt ook over het 2cm2 handstuk. Daarnaast heeft de Soprano Titanium een handstuk van 4cm2. Met dit handstuk kunnen grotere gebieden zoals de benen, hele rug en hele armen efficiënter behandeld worden. Daarnaast heeft de Soprano Titanium een apart koelingssysteem die er continu voor zorgt dat het handstuk gekoeld blijft. Hierdoor voelt de behandeling comfortabeler aan. Met beide laserapparaten bereiken we het gewenste resultaat. De specialiste kan u advies geven welk laserapparaat aan uw wensen voldoet.

 

Aantal behandelingen Laser Ontharen

 

Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van het te behandelen gebied, huidskleur, haarkleur en het type beharing. Wanneer de haar in de groeifase zit en met de wortel vastzit in de huid kan deze goed worden behandeld. Omdat niet alle haren in dezelfde groeifase zitten zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk. Gemiddeld worden er zes- tot acht behandelingen geadviseerd, voor het beste resultaat. Voor een optimaal resultaat wordt het gelaat om de 6 weken en het lichaam om de 8 weken behandeld.

 

Voordelen van de Soprano ICE Platinum en Soprano Titanium

 

 • Geschikt voor alle huidtypen, ook donkere huidtypen kunnen behandeld worden,
 • Geschikt voor grotere oppervlakten,
 • Geen irritatie van de omliggende huid,
 • Speciaal ontwikkeld voor het definitief verwijderen van ongewenste haargroei,
 • Onze laserapparaten hebben een FDA-keurmerk. (De FDA keurt de apparatuur, en wordt door fabrikanten en praktijken vaak als keurmerk gebruikt wat moet laten zien dat de gebruikte apparatuur veilig is en geen brandwonden of andere schade toebrengt aan de huid.)
 • U hoeft niet meer te scheren, harsen of epileren,
 • Het behandelde gebied blijft jarenlang glad,
 • Wordt als pijnloos ervaren,
 • Direct na de behandeling kunt u uw werkzaamheden weer hervatten,
 • Geschikt voor mannen en vrouwen

Geef hier uw voorkeursdatum aan
  ICE Platinum

  laser ontharen diode soprano ice platinum

  Soprano Titanium

  laser ontharen diode soprano titanium

  Onze Vestiging

  Breestraat 39 2311 CH Leiden

  Mail Ons

  leiden@cliniclaras.nl

  Bel Ons

  071 542 75 23
  06 83 67 10 44

  × Neem contact op